PREV
NEXT

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szobát!

Szobáink légköre friss és barátságos: mindegyik rendelkezik erkéllyel, nagy részük a tengerre néz, a klíma igénytől függően egyénileg szabályozható, minden fürdőszobában van zuhanykabin és hajszárító.

Minden szobában van elektronikus kombinációval rendelkező széf és TV 11 digitális földfelszíni csatornával, 9 műholdas csatornával és 2 belső csatornával. Egyes szobatípusokban van minibar is.

Ainternetezés nagyon egyszerű: szobájában, vagy a kertben pihenve az ön készüléke mindig a szálloda wireless hálózatára csatlakozik.

Szobákat Hotel El Cid Campeador

Camera Balcone

Szobákat Balcony

3*** szintű szobák – noha minden felszereltséggel rendelkeznek, ezek a legkisebbek és a legolcsóbbak. Legfeljebb 4 személy részére alkalmasak.
FREE DEVIS
Camera Vista Mare

Szobákat Sea view

3*** szintű szobák – ezek a szobák minden alap felszereltséggel rendelkeznek, és legfeljebb 4 személy részére alkalmasak.
FREE DEVIS
Camera Fronte Mare

Szobákat Panoramic View

3***S szintű szobák – aki biztos akar lenni abban, hogy az erkélye a tengerre néz. 2 – 4 személy részére alkalmasak.
FREE DEVIS
Camera Family

Szobákat Family

Camere con vista mare, ideali per famiglie numerose. Possono ospitare da 4 a 6 persone.
FREE DEVIS
Camera Superior

Szobákat Superior

4**** szintű szobák – felsőbb szint, tágasabb a fürdőszoba, frigobar található benne, nagy és lapos képernyős TV, mindig tengerre néző erkéllyel.
FREE DEVIS
Camera Deluxe

Szobákat Deluxe

4****S szintű szobák– a legszebbek berendezésüket, a fürdőkádat vagy hidromasszázs zuhanyzót tekintve, de mindenekelőtt egyedülálló a kilátás, mely a panorámás teraszról és az oldalsó erkélyekről nyílik.
FREE DEVIS
TOP